Samarbetspartners

 http://www.studieframjandet.se/uppsala http://www.agria.se/ ulkk SKK

Nyheter

Välkommen att anmäla dig till våren/sommarens träningsgrupper!

2021-03-31 11:12

Klubben anordnar under april-juni träningsgrupper för intresserade agilityförare.

Träningsgrupperna sätts ihop efter nivå på ekipagen. Vi tar in anmälningar från ekipage på alla nivåer och sätter sedan ihop grupperna på bästa sätt. Gruppen kommer tillsammans överens om vad som ska tränas på inför varje träning och man förväntas delta på alla träningstillfällen för att gruppen ska kunna ha ett utbyte av varandra.

Preliminärt hoppas vi kunna ha tre grupper; en blåbärsgrupp, en klass 1/2-grupp och en klass 3-grupp, men det kan ändras beroende på vilka som anmäler sig. Blåbär och klass 1/2 skulle då träna kvällstid torsdagar jämna veckor, och klass 3-gruppen kvällstid torsdagar udda veckor. Start 22 april med blåbär och klass 1/2 grupperna.

Du som är med i en träningsgrupp förväntas delta på alla tillfällen (med undantag för något enstaka frånfall) för att få behålla din plats. Medlemskap i UHV krävs för att vara med i träningsgrupperna och för att man ska komma ifråga för träningsgrupp vill vi också:

  • Att man är en aktiv medlem som hjälper till med gräsklippning, hinderflytt, tävlingar etc.
  • Att man tävlar för UHV (gäller ej blåbär)
  • För tävlingsekipage: att man håller två öppna träningar ELLER coachar blåbären vid två tillfällen ELLER håller i introduktion för nya medlemmar vid två tillfällen.
  • För blåbär: att man två och två håller i två öppna träningar för blåbär ELLER håller i introduktion för nya medlemmar vid två tillfällen.

Vill du vara med?
Skicka din anmälan till uppsalahundvanner@gmail.com senast 9 april.

Ange:

  • namn på dig och din hund (en plats per förare, har du fler hundar du vill springa med delar de på en träningsplats i gruppen)
  • nivå (blåbär, klass 1/2 eller klass 3)
  • om du önskar gå med någon kompis
  • Om du är ett tävlingsekipage: önskar du coacha blåbär eller hålla öppen träning? Vid val av öppen träning, ange även vilka datum du vill vara träningsvärd.

Ny medlemsavgift

2021-02-09 14:39

Vid årsmötet beslutades om ny medlemsavgift, 200 kr för enskild medlem och 250 kr för familj. Den nya medlemsavgiften gäller från och med årsmötet, ni som redan betalat in för år 2021 behöver alltså inte betala in extra. 

Hemsidan är uppdaterad med aktuella styrelsemedlemmar som ni hittar under fliken "Om Uppsala Hundvänner".


Årsmöte 2021

2021-01-19 10:49

Nu finns inbjudan till årsmöte 2021 ute, samt handlingar till årsmötet. Dessa hittar ni här. Årsmötet sker digitalt och föranmälan krävs. Välkomna!


Öppen agilityträning, vinter

2020-09-21 08:02

Hej medlemmar som är intresserade av vinterträning!

Klubben har hyrt Knivsta Hundsportcenter tisdagar jämna veckor kl 20.00-22.00 under inomhussäsongen. På dessa tillfällen erbjuder klubben öppen träning i agility på olika nivåer/teman.
Inbjudan till varje enskilt tillfälle kommer läggas ut i Facebookgruppen UHV vinterträning 2020 senast en vecka innan träningstillfället. Anmälan sker via kommentarsfunktionen för respektive inlägg. Först till kvarn gäller och anmälan är bindande. Alla medlemmar är välkomna att anmäla sig!

Pris: 120 kr.

Swishas på plats till ansvarig för träningen.

Max 6 deltagare per tillfälle (inkl. ansvarig).

Datum och teman för 2020:
27 oktober, bana klass 2 nivå
10 november, bana klass 3 nivå
24 november, bana klass 1 nivå
8 december, övningar grund/blåbärsnivå

Aktuellt

 MEDLEMSAVGIFT

200 kr enskild medlem
250 kr hel familj

 

GRÄSKLIPPNINGSSCHEMA

Öppen träning

Agility

Tisdagar 18.30-20.30

För att den öppna träningen ska bli av så ska minst tre personer ha anmält sig. Inställd öppen träning meddelas dagen innan. Upprop och eventuellt inställda träningar aviseras på vår facebooksida

Kod till grindarna

Vill du ha koden till grindarna?
Maila styrelsen på uppsalahundvanner@gmail.com

Besökare idag: 179
Denna månad: 8843
Totalt: 2056652