Välkommen som medlem i Uppsala Hundvänners Lokala Kennelklubb

Medlemsavgift betalas per kalenderår (dvs. alla som vill fortsätta att vara medlemmar betalar ny medlemsavgift i början av året) och den sätts in på Uppsala Hundvänners pg 645 75 35 - 0. Glöm inte att ange namn och e-post på inbetalningen. Är du ny medlem eller om du har flyttat är det extra viktigt att du fyller i hela din adress. VIKTIGT! När du har betalat in medlemsavgiften fyll i dina uppgifter i formuläret bredvid så vi kan föra in dig i vårat medlemsregister.

150 kr enskild medlem
200 kr hel familj

För att tävla officiellt för UHVLKK behöver du:

  1. Vara medlem i UHVLKK.
  2. För att ändra din klubb på SAgIK Tävling går du in på Mitt konto och Mina förare och  klickar på det lilla pappret med en penna uppe i högra hörnet. Ändra till Uppsala Hundvänners lok KK i rullgardinen under Klubb

NOTERA

  • För er som vill tävla officiellt inom Lydnad och Bruks som arrangeras av en SBKklubb krävs ett SBK medlemskap.
  • För att delta i lydnadstävlingar som arrangeras utav en Kennelklubb  så behövs det ett medlemskap i UHVLKK och SKK. Medlemmar i SBKklubb är också välkomna att delta.
  • Agility-, rallylydnad- och freestyletävlingar kan arrangeras utav vilken klubb som helst, här räcker det med medlemskap hos UHVLKK om du/ni vill tävla för oss.
OBSERVERA!
För att få tävla officiell Agility eller Rallylydnad räcker det alltså med medlemskap i UHVLKK.

Vi skickar inte ut någon individuell bekräftelse på att du har betalat in medlemsavgiften. Har du betalat är det är bara att dyka upp på våra träningar eller andra aktiviteter. Är du osäker på om din medlemsavgift kommit in, kontakta kassören. Vill du ha mer information som ny medlem är du välkommen att höra av dig till någon i styrelsen.

Flera medlemmar har efterlyst medlemskort - framförallt de som tävlar i rallylydnad, där är det vanligt att arrangören vill se ett medlemskort. Tycker man att man behöver ett medlemskort, för att man tävlar i rallylydnad eller av annat skäl, så hör man av sig till uppsalahundvanner@gmail.com så kommer ett medlemskort med vändande mail.

Ett nyhetsblad skickas ut ett par gånger per år endast med e-post. Meddela oss gärna en e-postadress om du inte redan gjort det!

Våra Stadgar finns för våra medlemmar att läsa. Ta gärna del av dessa.

Medlemsuppgifter

Komplettera din medlemsregistrering med dina uppgifter.


 

 

  

  

OBS. Namn, personnr, epost och presentation är obligatoriska!