Agilitykurs för Malin Pettersson!

Välkomna på två fristående kurstillfällen för Malin Pettersson. Kurstillfällena riktar sig till dig som tränar på ungefär klass 2 nivå och som gått en fortsättningskurs eller motsvarande (du behöver alltså inte tävla i klass 2). Om du vill utveckla dina handlingstekniker och få ökad kunskap om hur man hjälper och förbereder sin hund på bästa sätt genom en bana, så är detta en kurs för dig. Träningen anpassas efter varje ekipage och du väljer själv om du vill delta på ett eller båda tillfällena.

För att få delta på kursen måste hunden vara minst 1 år, vaccinerad, kunna vara lös bland andra hundar och komma på inkallning. Kursen kommer äga rum i ridhus, du behöver inte lösa ridhuskort för att delta på kursen men du behöver vara medlem.

Nivå: Klass 1-2
Datum: 25/10 (Tillfälle 1) och 22/11 (Tillfälle 2)
Tid: 18:00-21.00
Plats: Ridhus i Bälinge
Kursavgift: 300 kr per tillfälle. Detta är en poängpriokurs där du max kan använda 100 poäng. Läs mer om poängjakten här: http://www.uppsalahundvanner.se/Poangjakten
Instruktör: Malin Pettersson
Antal: max 5 deltagare

Anmäl via kursformuläret nedan

Banträning för Malin Elfström!

UHV bjuder in till banträning för Malin Elfström! Malin är en omtyckt instruktör med lång erfarenhet. Hon tävlar aktivt i klass tre och har flertalet mästerskapsplaceringar och landslagsplatser i bagaget. Kursen är indelad i två grupper: en för klass 1-2 och en för klass 2-3. På banträningen hjälper Malin dig att slipa på den tekniska grundträningen likväl som ni diskuterar vägval och eventuella svårigheter som kan dyka upp.

Nivå: Klass 1-2 (grupp 1) och klass 2-3 (grupp 2 - fulltecknad, reservplatser finns)
Datum: 11/11
Tid: 15:00-17:00 (grupp 1) och 17:00-19:00 (grupp 2 - fulltecknad, reservplatser finns) 
Plats: Ridhuset i Lilla Blomsberg, Bälinge
Kursavgift: 550 kr per tillfälle. Detta är en poängpriokurs där du max kan använda 200 poäng. Läs mer om poängjakten här: http://www.uppsalahundvanner.se/Poangjakten
Instruktör: Malin Elfström
Antal: 4 deltagare per grupp 

Anmäl via kursformuläret nedan

Kursanmälan

För att anmäla till kurs fyll i formuläret och tryck på skicka. Vänta med att betala kursen tills du fått ett bekräftelsemail.

 

  

 

 

 


Regler

För att delta på agilitykurs ska din hund:

  • Ha uppnått 12 månaders ålder
  • Vara vaccinerad och frisk
  • Kunna vara lös hos sin förare utan att springa till andra hundar eller människor
  • Komma på inkallning oavsett vad som lockar ”där borta”
  • Känner du dig osäker på om din hund är mogen för detta, kontakta styrelsen så ger vi förslag på hur du kan öka kontakten med din hund.