Kursupplägg rallylydnad

Rallylydnad Nybörjarklass
Den här kursen ger dig grunderna i den roliga sporten rallylydnad. Vi tränar följsamhet och kontakt och går igenom de skyltarna/moment som finns i nybörjarklassen. På kursen kommer vi att träna både på enklare kombinationer samt hela banor. Målet med kursen är att du ska få kännedom om hur alla skyltarna i nybörjarklassen utförs och öva praktiskt på detta. Kursen innehåller både praktik och teori. 

Rallylydnad Fortsättningsklass

På denna kurs riktar vi främst in oss på de moment i rallylydnad som hör till fortsättningsklassen men vi fortsätter även slipa på nybörjarklassens moment. Vi tränar mycket på bibehållen kontakt och följsamhet, nu med hunden lös. På kursen kommer vi att träna både på kortare kombinationer och hela banor. Målet med kursen är att du ska ha en förståelse för hur fortsättningsklassens moment tränas och utförs på ett tävlingsmässigt sätt för att ge dig en bra förberedelse inför din start i fortsättningsklass. Då fortsättningsklassen tävlas med okopplad hund kommer även kursen att tränas med lösa hundar och därför behöver din hund kunna träna utan koppel trots att andra hundar tränas bredvid.

Kursanmälan

För att anmäla till kurs fyll i formuläret och tryck på skicka. Vänta med att betala kursen tills du fått ett bekräftelsemail.

 

  

 

 

 


Regler

För att delta på våra rallylydnadskurser ska hunden ha fyllt 4 månader och hunden ska vara fullt vaccinerad och frisk.