Vill du hjälpa till?

Välkommen som medlem i Uppsala Hundvänners Lokala Kennelklubb

Medlemsavgift betalas per kalenderår (dvs. alla som vill fortsätta att vara medlemmar betalar ny medlemsavgift i början av året). Avgiften sätts in på Uppsala Hundvänners pg 645 75 35 - 0. Ange namn och e-postadress på inbetalningen. Är du ny medlem eller om du har flyttat är det extra viktigt. VIKTIGT! När du har betalat in medlemsavgiften fyll i dina uppgifter i formuläret bredvid så vi kan föra in dig i vårat medlemsregister.

150 kr enskild medlem
200 kr hel familj

Vi skickar inte ut någon bekräftelse på att du har betalat in medlemsavgiften. Har du betalat är du välkommen att använda våra banor och att deltaga på våra öppna träningar och kurser. Är du osäker på om din medlemsavgift kommit in, kontakta kassören. Vill du ha mer information som ny medlem är du välkommen att höra av dig till någon i styrelsen.

Flera medlemmar har efterlyst medlemskort - framförallt de som tävlar i rallylydnad, där är det vanligt att arrangören vill se ett medlemskort. Tycker man att man behöver ett medlemskort, för att man tävlar i rallylydnad eller av annat skäl, så hör man av sig till uppsalahundvanner@gmail.com så kommer ett kort med vändande mail.Medlemsuppgifter

Komplettera din medlemsregistrering med dina uppgifter.


 

 

  

  

OBS. Namn, personnr, epost och presentation är obligatoriska!