Styrelsen 2018

Ordförande
Aurora Hultqvist
0707-54 88 25 (endast sms)

Vice ordförande
Malin Pettersson
073-7804545

Ledamot
Jonas Rönnqvist
 0702-30 88 57

Kassör
Caroline Blom
0702-73 99 67


Sekreterare
Sandra Sjöberg

Ledamot
Katia Grzechnik 

Ledamot
Fanny Flood
0704-23 02 03

Ledamot
Elin Husberg

Suppleant
Ann Vestin

Suppleant
Emma Ivarsson

Revisor: Annika Adolfsson
Revisorsuppleant:
 Camilla Frisk

Valberedning
Camilla Frisk (sammankallande)
Marianne Gaseb
Sofia Nyman

Ordförande

auroraAurora Hultqvist

Aurora heter jag, är 25 år, och sitter i år som ordförande i UHV LKK. Jag har haft många uppdrag i klubben sedan jag gick med 2005 för att gå min första agilitykurs, men detta är mitt första år som ordförande. 
Om dagarna jobbar jag i Segerstedtshuset inom universitetsadministrationen, men lägger det mesta av min lediga tid på hundarna. Jag har två shelties hemma; pensionären Nova (11 år) och Pan (4 år). Jag har främst tävlat agility med mina hundar, men också lite lydnad och rallylydnad. Vi har även testat nosework som framför allt Pan var mycket duktig på. 
När det inte är agility som gäller så är jag ute och går mycket med hundarna, hänger på gymmet eller umgås med familj och vänner.
 

Sekreterare

Sandra Sjöbergsandra

Mitt namn är Sandra och jag är född 1993. Jag och är utbildad personalvetare och arbetar som rekryterare. Kommer från Gotland men bor nu i Uppsala med min sambo och våra två hundar Milla och Liesel. Båda är av rasen Shetland Sheepdog och när vi inte går promenader och myser i soffan tränar och tävlar vi agility. Detta är mitt första år i UHV:s styrelse och jag sitter som sekreterare.

 

Ledamot

Jonas RönnqvistJonas

Jag heter Jonas och har varit medlem i klubben ett antal år. Hundintresset började i tidig ålder men det var först som vuxen som jag skaffade min första egna hund. Bor tillsammans med min fästmö och en pudel samt tre shelties. Har alltid varit aktiv i klubben men det här är första året som jag sitter med i styrelsen.
 
Det är först på senare tid jag börjat tävla på riktigt då jag halvt tagit över min sambos äldsta hund som tävlar i klass 3. Till min sambos stora förtret så går det ganska bra för oss trots allt. Vårt mål är inte att vinna någonting utan har siktet inställt på att stjäla någon pinne här och där och kanske få åka hem med en rosett om vi lyckas riktigt bra.

Ledamot

image1Fanny Flood

Fanny heter jag är 24 år och jobbar som hunddagisföreståndare. Jag tränar och tävlar min 5 åriga bordercollie blandning i rallylydnad, på våra lediga stunder går vi gärna i skogen och njuter av livet. 

Jag är relativt ny i klubben och ser i fram emot att bli en del av den då jag brinner för hundar och det som rör sig om det.

 

Emma Ivarsson

Emma Katla

Jag heter Emma och i år är jag suppleant i styrelsen. Jag är utbildad husdjursagronom och har fortsatt inom akademin och jobbar idag på SLU med forskning och undervisning. Jag blev medlem i UHVLKK för 9 år sedan då jag gick min första nybörjarkurs i agility med min Jack Russell terrier Hedda. Sedan dess har jag varit engagerad i klubben både genom styrelseuppdrag och aktivitetsgrupp. Förutom Hedda så har jag idag en sheltie som heter Katla som jag tränar och tävlar i agility med, vi har också provat lite rallylydnad och har startat i nybörjarklassen, men det är agilityn som jag tycker är roligast.

Vice ordförande

 Malin Pettersson

Jag heter Malin och är 29 år. Jag jobbar som psykolog på BUP i dagsläget vilket jag trivs väldigt bra med.

20170526_170654Vi har alltid haft hund i familjen men för 11 år sedan skaffade jag min första sheltie Lovis. Jag började då med agility och det har verkligen blivit en stor del av mitt liv!

Idag finns även sheltisarna Inez och Vixen, samt dvärgpudeln Quelly i familjen. Min sambo Jonas har fått "ta över" Lovis så jag tävlar mest med Vixen. Jag har suttit i styrelsen för UHV i många år, både som kassör, ledamot och ordförande. Efter ett kort uppehåll kändes det som att det var dags igen!


 

 

Ledamot

Elin Husberg11040335_10152636618410776_1858977774_n

Jag heter Elin och är 29 år gammal och bor i Uppsala där jag jobbar som försäkringsrådgivare. 
Har under många år varit aktiv i klubben samt suttit med i styrelsen på olika poster. 
Jag är utbildad tävlingsledare i agility vilket betyder att jag oftast är med och roddar våra tävlingar. 
I min familj finns två stycken Shetland Sheepdog, Vind (12 år) samt Elmer (8 år). Vi har provat det mesta men fastnat speciellt för agility och rallylydnad. Bägge pojkarna är meriterade inom flertalet grenar. I dagsläget är det bara Elmer som tävlar i agility om än dock väldigt sparsamt. Rallylydnad började vi med nyligen och har börjat träna in momenten till fortsättningsklassen för start till senare i år. Utställning sysslar vi även med en del samt viltspår när tid finns.

Kassör

IMG_6716Caroline Blom
 
Jag heter Caroline, är 28 år gammal och bor i Uppsala. För ett år sedan tog jag kandidatexamen i ekonomi och jobbar idag som inköpskoordinator.  Jag bor tillsammans med min sambo och våra två hundar, Gobi och Zeus. Med Zeus tränar och tävlar jag i agility och rallylydnad.
 
 Jag blev medlem i UHV hösten/vintern 2015 efter att ha gått min första agilitykurs. Under förra året satt jag som kassör i klubben och i år går jag även in i styrelsen. 

Ledamot

KatiaKatia Grzechnik 

Katia heter jag, här med min långhåriga collie Jacko. Jag har haft egen hund i snart 48 år. Gjort lite allt möjligt med mina hundar genom åren. Jag är inne på mitt tredje år i styrelse nu. Hoppas kunna bidra med lite utav varje för att få vår klubb så bra som det bara går för alla härliga medlemmar.