Styrelsen 2019

Ordförande
Aurora Hultqvist
0707-54 88 25 (endast sms)

Vice ordförande
Malin Pettersson
073-7804545

Sekreterare
Camilla Frisk
 

Kassör
Caroline Blom
0702-73 99 67

Ledamot
Sandra Sjöberg

Ledamot
Elin Husberg

Ledamot
Jonas Rönnqvist
0702-30 88 57

Suppleant
Sofia Nyman

Revisor: Emma Ivarsson
Revisorsuppleant:
 Carola Dowermark

Valberedning
Carola Dowermark (sammankallande): carola.dowermark@gmail.com
Marianne Gaseb
Kajsa Laurila

Ordförande

auroraAurora Hultqvist

Aurora heter jag, är 25 år, och sitter i år som ordförande i UHV LKK. Jag har haft många uppdrag i klubben sedan jag gick med 2005 för att gå min första agilitykurs, men detta är mitt första år som ordförande. 
Om dagarna jobbar jag i Segerstedtshuset inom universitetsadministrationen, men lägger det mesta av min lediga tid på hundarna. Jag har två shelties hemma; pensionären Nova (11 år) och Pan (4 år). Jag har främst tävlat agility med mina hundar, men också lite lydnad och rallylydnad. Vi har även testat nosework som framför allt Pan var mycket duktig på. 
När det inte är agility som gäller så är jag ute och går mycket med hundarna, hänger på gymmet eller umgås med familj och vänner.
 

Sekreterare

Sandra Sjöbergsandra

Mitt namn är Sandra och jag är född 1993. Jag är utbildad personalvetare och arbetar som rekryterare. Kommer från Gotland men bor nu i Uppsala med min sambo och våra två hundar Milla och Liesel. Båda är av rasen Shetland Sheepdog och när vi inte går promenader och myser i soffan tränar och tävlar vi agility. Detta är mitt andra år i UHV:s styrelse och jag sitter som ledamot.

 

Ledamot

Jonas RönnqvistJonas

Jag heter Jonas och har varit medlem i klubben ett antal år. Hundintresset började i tidig ålder men det var först som vuxen som jag skaffade min första egna hund. Bor tillsammans med min fästmö och en pudel samt tre shelties. Har alltid varit aktiv i klubben men det här är första året som jag sitter med i styrelsen.
 
Det är först på senare tid jag börjat tävla på riktigt då jag halvt tagit över min sambos äldsta hund som tävlar i klass 3. Till min sambos stora förtret så går det ganska bra för oss trots allt. Vårt mål är inte att vinna någonting utan har siktet inställt på att stjäla någon pinne här och där och kanske få åka hem med en rosett om vi lyckas riktigt bra.

Vice ordförande

 Malin Pettersson

Jag heter Malin och är 29 år. Jag jobbar som psykolog på BUP i dagsläget vilket jag trivs väldigt bra med.

20170526_170654Vi har alltid haft hund i familjen men för 11 år sedan skaffade jag min första sheltie Lovis. Jag började då med agility och det har verkligen blivit en stor del av mitt liv!

Idag finns även sheltisarna Inez och Vixen, samt dvärgpudeln Quelly i familjen. Min sambo Jonas har fått "ta över" Lovis så jag tävlar mest med Vixen. Jag har suttit i styrelsen för UHV i många år, både som kassör, ledamot och ordförande. Efter ett kort uppehåll kändes det som att det var dags igen!


 

 

Ledamot

Elin Husberg11040335_10152636618410776_1858977774_n

Jag heter Elin och är 29 år gammal och bor i Uppsala där jag jobbar som försäkringsrådgivare. 
Har under många år varit aktiv i klubben samt suttit med i styrelsen på olika poster. 
Jag är utbildad tävlingsledare i agility vilket betyder att jag oftast är med och roddar våra tävlingar. 
I min familj finns två stycken Shetland Sheepdog, Vind (12 år) samt Elmer (8 år). Vi har provat det mesta men fastnat speciellt för agility och rallylydnad. Bägge pojkarna är meriterade inom flertalet grenar. I dagsläget är det bara Elmer som tävlar i agility om än dock väldigt sparsamt. Rallylydnad började vi med nyligen och har börjat träna in momenten till fortsättningsklassen för start till senare i år. Utställning sysslar vi även med en del samt viltspår när tid finns.

Kassör

Caroline BlomIMG_1278
 
Jag heter Caroline, är 30 år gammal och bor i Uppsala. Jag är utbildad ekonom och arbetar som Inköpskoordinator.  Jag bor tillsammans med min sambo och våra tre hundar Gobi, Zeus och Hilja. Med Zeus och Hilja tränar och tävlar vi främst agility men även lydnad och rallylydnad.
 
 Jag blev medlem i UHV hösten/vintern 2015 efter att ha gått min första agilitykurs. Detta är mitt tredje år som kassör i klubben.