Styrelsen 2017

Ordförande
Enya Habel
0737-01 15 53

Vice ordförande
Elin Husberg
0736-18 74 54

Sekreterare
Jonas Rönnqvist
 0702-30 88 57

Kassör
Caroline Blom
0702-73 99 67

 

Ledamot
Katia Grzechnik 

Ledamot
Fanny Flood
0704-23 02 03

Ledamot
Camilla Frisk

 

Suppleant
Ann Vestin

Suppleant
Marlene Kopec

Revisor: Annika Adolfsson
Revisorsuppleant: 
Emma Ivarsson

Valberedning
Aurora Hultqvist (sammankallande) mayblomman@hotmail.com
Sofia Nyman
Kira Casén

Ordförande

Enya HabelEnya

Jag heter Enya och är 23 år gammal.

Jag jobbar på Försvarsmaktens Hundtjänstenhet och driver även min egen kursverksamhet inom hundträning.

Jag har tidigare suttit som ledamot men valde nu att ta klivet hela vägen upp till ordförande.

Min målbild i klubben är en bra sammanhållning där alla känner sig välkomna och hjälper varandra!

Hemma har jag 2 egna hundar, en Jack Russell som heter Sydney och en Sheltie som heter Party. Tillsammans med dom tävlar jag agility på den högsta nivån och har bland annat representerat klubben på SM.

Mig kan ni kontakta om ni har frågor, funderingar eller önskemål!

Sekreterare

Jonas RönnqvistJonas

Jag heter Jonas och har varit medlem i klubben ett antal år. Hundintresset började i tidig ålder men det var först som vuxen som jag skaffade min första egna hund. Bor tillsammans med min fästmö och en pudel samt tre shelties. Har alltid varit aktiv i klubben men det här är första året som jag sitter med i styrelsen.
 
Det är först på senare tid jag börjat tävla på riktigt då jag halvt tagit över min sambos äldsta hund som tävlar i klass 3. Till min sambos stora förtret så går det ganska bra för oss trots allt. Vårt mål är inte att vinna någonting utan har siktet inställt på att stjäla någon pinne här och där och kanske få åka hem med en rosett om vi lyckas riktigt bra.

Ledamot

Camilla LillyCamilla Frisk

Jag heter Camilla, är 23 år och studerar till veterinär på SLU i Uppsala. Parallellt med studierna jobbar jag extra som djurvårdare. Jag har alltid varit mycket djurintresserad och som liten hade jag kaniner, hängde mycket på 4H och i stallet. Någon hund fanns det inte tid för i familjen, men i samband med att jag flyttade hemifrån skaffade jag min första hund, kooikerhondjetiken Lily. Tillsammans med henne har jag upptäckt hur fantastiskt roligt det är att träna hund! Jag har varit med i klubben sedan 2015 då jag gick nybörjarkurs i agility här på UHV, Lily verkligen älskade det och sedan dess har vi varit fast! Idag tävlar vi agility och planen är att även börja tävla i rallylydnad under året. I år är det första gången som jag är med i föreningens styrelse, under 2017 sitter jag med som ledamot.

Ledamot

Vice ordförande

Elin Husberg11040335_10152636618410776_1858977774_n

Elin heter jag, 27 år gammal, bor i Uppsala och jobbar på Länsförsäkringar.
I vår familj finns tre Shetland Sheepdog, Tim (12 år), Vind (9 år) och Elmer (5 år), med dessa har jag provat på det mesta men agilityn är det vi fastnat för allra mest. 
Vind är den av mina hundar som haft störst framgång inom agility och vi har tillsammans tävlat flera SM. 
Tim och Vind är pensionärer sedan flera år tillbaka.
Idag är det Elmer som fått ta över rollen som agilityhund.
När tillfälle ges så ställer jag ut både mina egna och andras hundar.
Har varit medlem i UHV i många år innan den blev en Lokal Kennelklubb.
Jag har suttit med i styrelsen i många omgångar, och i år går jag in som vice ordförande.

Kassör

IMG_6716Caroline Blom
 
Jag heter Caroline, är 28 år gammal och bor i Uppsala. För ett år sedan tog jag kandidatexamen i ekonomi och jobbar idag som inköpskoordinator. 
 
 Jag har två hundar, Gobi & Zeus. Gobi älskar skogsturer och att spåra. Med Zeus tränar & tävlar jag i agility, rallylydnad och lydnad, men agilityn är det vi brinner lite extra för. 
 
 Jag blev medlem i UHV hösten/vintern 2015 efter att ha gått min första agilitykurs. 
Under förra året satt jag som kassör i klubben och i år går jag även in i styrelsen. 

Ledamot

image1Fanny Flood

Fanny heter jag är 24 år och jobbar som hunddagisföreståndare. Jag tränar och tävlar min 5 åriga bordercollie blandning i rallylydnad, på våra lediga stunder går vi gärna i skogen och njuter av livet. 

Jag är relativt ny i klubben och ser i fram emot att bli en del av den då jag brinner för hundar och det som rör sig om det.

Suppleant

Marlene KopecMarlene

Jag heter Marlene, är 20 år och bor i Uppsala sen hösten 2015. Pluggar på distans till socionom och tränar väldigt mycket på fritiden, både själv och tillsammans med min hund som jag skaffade när jag flyttade hit till Uppsala. Justos som min hund heter är lite mer än 2 år och är en gatuhund från Ryssland som jag adopterade när han var 1 år gammal.

Jag blev medlem i UHV förra hösten när jag och Justos gick på aktiveringskurs för Marie och det var även då som vi fick upp ögonen för agility och gick nu i vintras en nybörjarkurs i agility för just Marie och Malin. Vi har endast tränat agility i några månader men det är något som jag själv tycker är väldigt kul och när jag väl får Justos att fokusera på rätt sak tycker även han att det är superroligt! Målet med 2017 är att vi ska starta vår första agilitytävling.

Suppleant