Samarbetspartners

 

 http://www.studieframjandet.se/uppsala Agria_Logo_SVE_RGB_kvadrat ulkk SKK

Nyheter

Kurs i running contacts

2020-06-22 17:18

Välkomna på kurs i running contacts med Emelie Krondahl! Emelie kommer båda att hålla en teoretisk clinic 2/7 och ett kurstillfälle för intresserade 15/7. Läs mer och anmäl dig här. 


Trivsel

2020-06-15 20:34

Hej medlemmar!
Styrelsen vill påminna om:
- var rädda om våra hinder och träningstillbehör.
- det du tar från stugan ställer du tillbaka där. Tillexempel slalombågar och nummerskyltar.
- vill du sänka balans och a-hinder går det bra men du ska lämna dessa i tävlingshöjd. Se till så du fäst allt ordentligt.
- lämna banan/hindren i ordnat skick. Exempelvis flytta tunnelsäckar som du inte använder till sidan, detsamma gäller ex hoppbommar som ligger "löst".
- självklart tar du med dig ditt skräp. Närmaste soptunna finns vid hästhagen.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta styrelsen.

Trevlig sommar! ☀️


Träningstävlingar och SM-bana

2020-06-11 08:36

Hej alla medlemmar!
 
Klubben kommer att anordna träningstävlingar i Blåbärsklass 24/6 och 1/7. Begränsat antal deltagare, först till kvarn! Mer info hittar ni i inbjudan som finns här. I inbjudan finns även information om var man anmäler sig. Det går alltså inte att bara dyka upp. 
 
En del av er känner redan till att Svenska agilityklubben anordnar ett digitalt SM för alla, som det går att läsa mer om på www.sagik.se --> nyheter. Planen är att SM-banan i hoppklass kommer stå uppställd 26-28 juni och får då EJ FLYTTAS. På söndagen den 28e bygger vi om till SM agilityklass och denna bana står uppställd till kvällen 1/7. Eventuellt kommer vi att göra en liten "medlemsdag" på söndagen för att få lite SM-känsla, mer info kommer i så fall om detta senare. Vem som helst får köra SM-klasserna och vill man anmäla sig och skicka in sitt bidrag till Sagik görs detta på www.agilitydata.se.
 

Kurser i rallylydnad

2020-05-11 14:21

Nu ligger inbjudan ute till två helgkurser i ralylydnad, en nybörjarkurs och en fortsättningskurs. Här kan ni läsa mer, välkomna!


Aktuellt

 MEDLEMSAVGIFT

200 kr enskild medlem
250 kr hel familj

UHV på Facebook

UHV använder en Facebook-grupp som medel för kommunikation inom klubben. Du hittar den här:

UHV på Facebook

Öppen träning

Agility

Under utesäsongen
Tisdagar 18.30-20.30

För att den öppna träningen ska bli av så ska minst tre personer ha anmält sig. Inställd öppen träning meddelas dagen innan. Upprop och eventuellt inställda träningar aviseras på vår facebooksida

Kod till grindarna

Vill du ha koden till grindarna?
Maila styrelsen på uppsalahundvanner@gmail.com

Besökare idag: 36
Denna månad: 13062
Totalt: 2573429