Samarbetspartners

 http://www.studieframjandet.se/uppsala http://www.agria.se/ ulkk SKK

Nyheter

Träningstävlingar och SM-bana

2020-06-11 08:36

Hej alla medlemmar!
 
Klubben kommer att anordna träningstävlingar i Blåbärsklass 24/6 och 1/7. Begränsat antal deltagare, först till kvarn! Mer info hittar ni i inbjudan som finns här. I inbjudan finns även information om var man anmäler sig. Det går alltså inte att bara dyka upp. 
 
En del av er känner redan till att Svenska agilityklubben anordnar ett digitalt SM för alla, som det går att läsa mer om på www.sagik.se --> nyheter. Planen är att SM-banan i hoppklass kommer stå uppställd 26-28 juni och får då EJ FLYTTAS. På söndagen den 28e bygger vi om till SM agilityklass och denna bana står uppställd till kvällen 1/7. Eventuellt kommer vi att göra en liten "medlemsdag" på söndagen för att få lite SM-känsla, mer info kommer i så fall om detta senare. Vem som helst får köra SM-klasserna och vill man anmäla sig och skicka in sitt bidrag till Sagik görs detta på www.agilitydata.se.
 

Kurser i rallylydnad

2020-05-11 14:21

Nu ligger inbjudan ute till två helgkurser i ralylydnad, en nybörjarkurs och en fortsättningskurs. Här kan ni läsa mer, välkomna!


Gräsklippningsschema

2020-05-03 20:07

Två personer är ansvariga för två veckor. Om det behövs klipper man två gånger, men är det torrt kan det räcka med en gång. Prata gärna ihop er så att ni kan hjälpas åt att klippa samma dag.

Alla som tränar på våra planer under utomhussäsongen bör ta åt sig åtminstone ett gräsklipparpass!
 
Klicka HÄR för att komma till Doodlen där du skriver upp dig.

Information om klubbens öppna träningar

2020-05-03 20:01

Vi följer självklart SKKs beslut att max 10 personer får vistas på klubbområdet samtidigt. Styrelsen har därför tagit beslut att du måste anmäla ditt deltagande och det är först till kvarn som gäller. Den som är ansvarig för den öppna träningen lägger ut en omröstning i UHVs Facebookgrupp och via den anmäler du dig. Har du inte Facebook går det bra att maila din anmälan till uppsalahundvanner@gmail.com.

Vid många anmälda till öppna träningen ber styrelsen dig att reflektera över ditt deltagande, är du på den nivå som träningen ska hållas på? Om inte, fundera över om du kan tänka dig att avstå din plats till någon som tränar/tävlar på den nivå som kvällens träning ska hållas på. Men det är ditt val.

Vi är många som har flera hundar vi vill träna på de öppna träningarna och det är självklart okej. Dock behöver vi hinna klart innan mörkret och känns det tight om tid ber vi de som har flera hundar reflektera över om man ex kan tänka sig att endast träna en av sina hundar just det tillfället. Eller att man tränar alla sina hundar men lite kortare tid per hund.

Prata gärna ihop er om upplägget för kvällens träning innan ni sätter igång.

Lycka till med träningen!


Aktuellt

 MEDLEMSAVGIFT

200 kr enskild medlem
250 kr hel familj

 SCHEMA GRÄSKLIPPNING

Öppen träning

Agility

Tisdagar 18.30-20.30

För att den öppna träningen ska bli av så ska minst tre personer ha anmält sig. Inställd öppen träning meddelas dagen innan. Upprop och eventuellt inställda träningar aviseras på vår facebooksida

Kod till grindarna

Vill du ha koden till grindarna?
Maila styrelsen på uppsalahundvanner@gmail.com

Besökare idag: 95
Denna månad: 5008
Totalt: 2258297