Samarbetspartners

 

 http://www.studieframjandet.se/uppsala Agria_Logo_SVE_RGB_kvadrat ulkk SKK

Nyheter

Välkommen på agilityinstruktörsutbildning (A1)

2023-02-17 14:35

I vår utbildar vi nya agilityinstruktörer på klubben och bjuder in både närliggande och långväga klubbar att skicka sina medlemmar till oss för att gå A1-utbildningen.

Är du som klubbmedlem i UHV intresserad av att gå utbildningen? Mejla uppsalahundvanner@gmail.com med en intresseanmälan!

Klicka här för att läsa inbjudan

Image20230217143950


Ny styrelse på plats och nya kurser ute på hemsidan!

2023-02-15 22:17

Undan för undan dyker det upp presentationer av våra nya styrelsemedlemmar på hemsidan. Klicka dig gärna vidare till styrelsesidan för att lära känna vår nya styrelse!

Årets kursverksamhet har även dragit igång med full fart och följande kurser finns nu att anmäla sig till:

Coachgrupper i agility för Sandra Sjöberg

Belöningskurs - lyckas på träning!

Nybörjarkurs i rallylydnad

Glöm inte att nytt år innebär att det är dags att betala in medlemskapet igen.

Medlemsavgift betalas per kalenderår (dvs. alla som vill fortsätta att vara medlemmar betalar ny medlemsavgift i början av året) och den sätts in på Uppsala Hundvänners pg 645 75 35 - 0. Glöm inte att ange namn och e-post på inbetalningen

200 kr enskild medlem
250 kr hel familj

2

Foto: Sofia Nordin


Årsmöte 2023

2023-01-12 21:27

årsmöte


Vinterträning januari & februari 2023

2022-12-31 13:44

Hej alla medlemmar och gott nytt år!
 
Under januari och februari kommer klubben erbjuda öppna träningar lördagar jämna veckor och tisdagar udda veckor, i ridhuset i Lilla Bärsta.
 
Upplägget kommer att vara följande:
 
En person är ansvarig för den öppna träningen. Denna person får vid träningstillfället träna gratis samt bestämma vad man ska träna. För att bli ansvarig för en öppen träning ska man anmäla sig i fastnålad omröstning i FB-gruppen "Vinterträing UHV" som är länkad nedan, det är först till kvarn som gäller.
Till en början får man endast anmäla sig som ansvarig vid ett tillfälle. Ifall ingen har anmält sig som ansvarig 48 timmar innan träningen är det fritt fram att anmäla sig som ansvarig även om man redan har hållt/ska hålla i fler.
 
 
Som ansvarig för en öppen träning ska man välja en bana/kombination som man presenterar i FB-gruppen i ett inlägg med omrötsning 24 timmar innan träningstillfället. I FB-gruppen kommer även enstaka tillfällen för träningsgrupperna att säljas och köpas.
 
Övriga medlemmar kommer kunna anmäla sig till öppna träningen genom att svara på omröstningen/inlägget som den ansvarige har skapat. På tisdagar udda veckor kl 19:00-22:00 är det max 8 deltagare och på lördagar jämna veckor kl 10:00-12:00 är det max 6 deltagare. Kostnaden per ekipage och tillfälle är 100 kr. Betalningen kommer ske via swish innan träningstillfället. När man anmäler sig swishar man styrelsen (Marlene Lilja, på 073 814 56 35). Det är ens egna ansvar att betalningen kommer in innan träningstillfället påbörjas.
 
Gå med i FB-gruppen nedan ifall du är intresserad av öppen träning eller av att köpa/sälja enstaka tillfällen i träningsgrupperna som går parallellt med den öppna träningen:
 
 
 
vinterträning-janfeb

Aktuellt

 MEDLEMSAVGIFT

200 kr enskild medlem
250 kr hel familj

UHV på Facebook

UHV använder en Facebook-grupp som medel för kommunikation inom klubben. Du hittar den här:

UHV på Facebook

Öppen träning

Agility

Under utesäsongen
Tisdagar 18.30-20.30

För att den öppna träningen ska bli av så ska minst tre personer ha anmält sig. Inställd öppen träning meddelas dagen innan. Upprop och eventuellt inställda träningar aviseras på vår facebooksida

Kod till grindarna

Vill du ha koden till grindarna?
Maila styrelsen på uppsalahundvanner@gmail.com

Besökare idag: 63
Denna månad: 13089
Totalt: 2573456