Samarbetspartners

 

 http://www.studieframjandet.se/uppsala Agria_Logo_SVE_RGB_kvadrat ulkk SKK

Nyheter

Gräsklippning

2021-05-13 09:51

Solen skiner och gräset växer!
Det är dags att börja tänka på att klippa gräset. Alla som tränar på våra planer under utomhussäsongen förväntas hjälpa till att klippa gräset. Nytt för i år är att man skriver upp sig för en vecka i taget och klipper det som behövs den veckan.

Klicka på HÄR för att skriva upp er!

Har ni några frågor om hur man går till väga med gräsklippningen så går det jättebra att höra av sig på uppsalahundvanner@gmail.com

Nybörjarkurs i agility

2021-05-12 08:19

Nybörjarkurs i agility med start 24/5. För mer info se kurser


Nybörjarkurs i agility

2021-04-15 11:01

Nu finns möjlighet att anmäla sig till nybörjarkurs i agility med start 26/4. För mer info se kurser. 


Välkommen att anmäla dig till våren/sommarens träningsgrupper!

2021-03-31 11:12

Klubben anordnar under april-juni träningsgrupper för intresserade agilityförare.

Träningsgrupperna sätts ihop efter nivå på ekipagen. Vi tar in anmälningar från ekipage på alla nivåer och sätter sedan ihop grupperna på bästa sätt. Gruppen kommer tillsammans överens om vad som ska tränas på inför varje träning och man förväntas delta på alla träningstillfällen för att gruppen ska kunna ha ett utbyte av varandra.

Preliminärt hoppas vi kunna ha tre grupper; en blåbärsgrupp, en klass 1/2-grupp och en klass 3-grupp, men det kan ändras beroende på vilka som anmäler sig. Blåbär och klass 1/2 skulle då träna kvällstid torsdagar jämna veckor, och klass 3-gruppen kvällstid torsdagar udda veckor. Start 22 april med blåbär och klass 1/2 grupperna.

Du som är med i en träningsgrupp förväntas delta på alla tillfällen (med undantag för något enstaka frånfall) för att få behålla din plats. Medlemskap i UHV krävs för att vara med i träningsgrupperna och för att man ska komma ifråga för träningsgrupp vill vi också:

  • Att man är en aktiv medlem som hjälper till med gräsklippning, hinderflytt, tävlingar etc.
  • Att man tävlar för UHV (gäller ej blåbär)
  • För tävlingsekipage: att man håller två öppna träningar ELLER coachar blåbären vid två tillfällen ELLER håller i introduktion för nya medlemmar vid två tillfällen.
  • För blåbär: att man två och två håller i två öppna träningar för blåbär ELLER håller i introduktion för nya medlemmar vid två tillfällen.

Vill du vara med?
Skicka din anmälan till uppsalahundvanner@gmail.com senast 9 april.

Ange:

  • namn på dig och din hund (en plats per förare, har du fler hundar du vill springa med delar de på en träningsplats i gruppen)
  • nivå (blåbär, klass 1/2 eller klass 3)
  • om du önskar gå med någon kompis
  • Om du är ett tävlingsekipage: önskar du coacha blåbär eller hålla öppen träning? Vid val av öppen träning, ange även vilka datum du vill vara träningsvärd.

Aktuellt

 MEDLEMSAVGIFT

200 kr enskild medlem
250 kr hel familj

Öppen träning

Agility

Under utesäsongen
Tisdagar 18.30-20.30

För att den öppna träningen ska bli av så ska minst tre personer ha anmält sig. Inställd öppen träning meddelas dagen innan. Upprop och eventuellt inställda träningar aviseras på vår facebooksida

Kod till grindarna

Vill du ha koden till grindarna?
Maila styrelsen på uppsalahundvanner@gmail.com

Besökare idag: 394
Denna månad: 1315
Totalt: 2457563