Styrelsen 2024

Ordförande

Nao Dostani

uppsalahundvanner@gmail.com

Nao KatieMitt namn är Nao och jag blev medlem i klubben 2022. Detta blir mitt andra år i styrelsen och det känns väldigt roligt att få lära sig massa nytt och att få möjligheten till att kunna bidra till klubben.

Jag jobbar på HLL och bor tillsammans med min sambo Frida och våra två barn.

Jag har en border collie, Katie, som är 3 år och hon är min första hund.  Vi tränar och tävlar i agility. Vi föder även upp border collies i liten skala under kennelnamnet Be More Like.

 

Sekreterare

Henrik Nilsson

Henrik heter jag och det här blir mitt första år i styrelsen. Jag la fotbollsskorna på hyllan för ca 5 år sedan och gick över till att träna med våra 4-benta vänner på heltid. För tillfället tävlar jag med min border collie Ninya som är min första tävlingshund men förhoppningsvis kommer en liten kopia till sommaren.

Jag bor på ett torp utanför Björklinge tillsammans med min sambo och vår fantastiska flock som består av 6 hundar, papegojor, minigrisar och höns. Ett fantastiskt liv om jag får säga det själv!

Jag jobbar som systemutvecklare men min lediga tid går åt till att fixa och trixa med vårt hus och trädgård. Jag är tacksam att få sitta med i denna härliga styrelse och ser fram emot ett fantastiskt år med er!

henrik

Suppleant

Kim Rundgren

IMG_9798

Mitt namn är Kim och det här blir mitt första år i styrelsen, och första gången med styrelsearbete överhuvudtaget. Det känns både spännande och lite läskigt.

Jag har varit medlem i klubben sedan våren 2023, med ny hund med stundande tävlingsdebut var det dags för ny klubb och klubbkompisar. 

Idag har jag endast en hund, Flo, en dvärgpudel på 2 år men förhoppningsvis väntar flocken tillökning under året. Vi satsar helhjärtat på agilityn och drömmer om att få starta SM. På sidan av sysslar vi med utställning, friskvård, canix och viltspår.

Till vardags jobbar jag som webbdesigner och webbutvecklare på en byrå i Uppsala.

 

Vice ordförande

Nathalie OrtstadIMG_3152

Mitt namn är Nathalie och det här blir mitt andra år i styrelsen, vilket känns jätteroligt.

Jag har varit medlem i klubben sedan hösten 2019, då jag gick min första agilitykurs.

Jag har två hundar, Kenzo som är 4 år gammal mellanpudel och Nova som är 7 månader gammal dvärgpudel. Vi tränar och tävlar främst i agility men vi kör även lite rallylydnad och freestyle. Till vardags så pluggar jag till civilingenjör.

Kassör

 
Malin Lernhagen
 
Presentation kommer inom kort.

Ledamot

Elin Svonni

Presentation kommer inom kort.

Suppleant

Elin Thorsén

Presentation kommer inom kort.

Suppleant

Caroline Lindstedt

Caroline Lindstedt heter jag och jag blev medlem i UHV i slutet av 2022 och det här blir mitt första år i styrelsen. Har varit engagerad i Stockholms Hundungdom under ett par år och sitter än idag i styrelsen efter 5 år. Jag ser verkligen fram emot att vara med i en ny styrelse och hoppas kunna bidra med mycket under 2024!

Jag har en 2.5 årig border collie som heter Vizz och vi tränar och tävlar framför allt agility men vi kör även lite freestyle och specialsök. Förutom att jag själv tränar och tävlar i olika hundsporter är jag även agilityinstruktör och valp- och allmännlydnadsinstruktör, att hålla kurs är något jag tycker är superkul! På min fritid utanför hundsporten pluggar jag just nu på Etologi och Djurskydds programmet på SLU här i Uppsala (andra året) och gillar att fotografera hundar speciellt agilitybilder och porträttbilder, titta på film och serier samt vara ute i naturen. Ser fram emot att träffa er alla på klubben, tveka inte att säga hej!

vizz och jag höst 23 2

Revisor & Valberedning

Revisor:  Johanna Ehlin
Revisorsuppleant:
 Emma Ivarsson

Valberedning
Malin Pettersson (sammankallande)
Felicia Persson
Lotta Bergman