Styrelsen 2019

Ordförande
Malin Pettersson
073-7804545

Vice ordförande
Emma Ivarsson

Sekreterare
Caroline Blom
 0702-73 99 67

Kassör
Billie Westerlund

Ledamot
Matilda Ekström


Suppleant
Jonas Rönnqvist

 

 

Revisor:  Annika Adolfsson
Revisorsuppleant:
 Katia Grezchnik

Valberedning
Camilla Frisk (sammankallande)
Lena Wåhlander

Ordförande

 Malin Pettersson

Jag heter Malin och är 31 år. Sedan några år tillbaka så jobbar som psykolog på BUP vilket jag trivs väldigt bra med.

20170526_170654Vi har alltid haft hund i familjen men för 14 år sedan skaffade jag min första sheltie Lovis. Jag började då med agility och det har verkligen blivit en stor del av mitt liv!

Idag finns sheltisarna Vixen och Silje i familjen, samt sheltien Ripley som min sambo Jonas tränar. Vixen är 7 år och tävlar på hög nivå i agility, Silje är i skrivande stund drygt ett år med framtiden framför sig. Jag har suttit i styrelsen för UHV i många år, både som kassör, ledamot, vice ordförande och ordförande. I år blev det återigen dags att axla ordföranderollen och tillsammans med en härlig övrig styrelse tror jag att år 2021 kommer bli väldigt roligt!


 

 

Vice ordförande

IMG_20190519_183712Jag heter Emma och i år är jag vice ordförande i styrelsen. Jag är  utbildad husdjursagronom och har fortsatt inom akademin och jobbar idag på SLU med forskning och undervisning. Jag blev medlem i UHVLKK för ca 10 år sedan då jag gick min första nybörjarkurs i agility med min Jack Russell terrier Hedda. Sedan dess har jag varit engagerad i klubben både genom styrelseuppdrag och aktivitetsgrupp. Idag så har jag en sheltie som heter Katla som jag tränar och tävlar i agility med, vi
har också provat lite rallylydnad och har startat i nybörjarklassen, men det är agilityn som jag tycker är roligast. 

Sekreterare

Caroline BlomIMG_1278
 
Jag heter Caroline, är 30 år gammal och bor i Uppsala. Jag är utbildad ekonom och arbetar som Inköpskoordinator.  Jag bor tillsammans med min sambo och våra tre hundar Gobi, Zeus och Hilja. Med Zeus och Hilja tränar och tävlar vi främst agility men även lydnad och rallylydnad.
 
 Jag blev medlem i UHV hösten/vintern 2015 efter att ha gått min första agilitykurs. Detta är mitt tredje år som kassör i klubben.

Suppleant

Jonas RönnqvistJonas

Jag heter Jonas och har varit medlem i klubben ett antal år. Hundintresset började i tidig ålder men det var först som vuxen som jag skaffade min första egna hund. Bor tillsammans med min fästmö och tre shelties. Har alltid varit aktiv i klubben och har nu varit med i styrelsen några år.

Kassör

Billie WesterlundbillieLukas (2)
 
Jag heter Billie, bor i Uppsala och pluggar till civilingenjör. Jag bor med min sambo och vår mellanpudel Lukas som är tre år gammal.
 
Jag blev medlem i UHV sommaren 2019 när jag gick nybörjarkurs i agility med Lukas. Nu tränar vi förfullt och har också provat på att tävla.  Jag gick med i styrelsen 2020 och har lärt mig massor om klubbverksamhet och agility. Det har varit ett givande år och jag ser fram emot vad 2021 har att bjuda på!