Tävla för Uppsala Hundvänners LKK

För att tävla officiellt för Uppsala Hundvänners Lokala Kennelklubb så behöver du:

  1. Vara medlem i Uppsala Hundvänners Lokala Kennelklubb.
  2. För att ändra din klubb på Agilitydata går du in på Mitt konto > Mina förare och klickar på symbolen med en penna uppe i högra hörnet. Längst ned till höger på sidan - klicka fram Uppsala Hundvänners lokala kennelklubb i rullgardinen och spara (som medlemsnummer kan du välja valfritt nummer om du inte redan har ett)

Notera

  • För er som vill tävla officiellt inom Lydnad och Bruks på tävling som arrangeras av en SBK-klubb krävs ett SBK-medlemskap.
  • För att delta i lydnadstävlingar som arrangeras av en Kennelklubb så räcker det med ett medlemskap i Uppsala Hundvänners LKK och SKK. Medlemmar i SBK-klubb är också välkomna att deltaga.
  • Agility-, rallylydnad- och freestyletävlingar kan arrangeras av vilken officiell klubb som helst, här räcker det med medlemskap hos Uppsala Hundvänners Lokala Kennelklubb om du vill tävla för oss. Inget medlemskap i SKK krävs.

Flera medlemmar har efterlyst medlemskort - framförallt de som tävlar i rallylydnad, där är det vanligt att arrangören vill se ett medlemskort. Tycker man att man behöver ett medlemskort, för att man tävlar i rallylydnad eller av annat skäl, så hör man av sig till uppsalahundvanner@gmail.com så kommer ett kort med vändande mail.

Anmäl till tävling

agida-logo